Extra FM pobjednik malonogometnog turnira u Bušetini nakon lutrije penala protiv Mr. Jacka

Na nogometnom igralištu u Bušetini proteklog je vikenda odigran turnir u malom nogometu.

Nakon ligaškog prednatjecanja, u kojemu su sve ekipe igrale međusobno odigrano je doigravanje za prva četiri mjesta. U doigravanje su se plasirali: Tratinčice s osvojenih 15 bodova, Extra FM s 12 bodova, Dolar koji je osvojio 10 bodova i Mr. Jack, čiji nogometaši su osvojili devet bodova.

U poluzavršnici doigravanja obje utakmice su završile bez pobjednika istim rezultatom 1:1, pa su se finalisti dobili raspucavanjem penala. Mr. Jack je iznenadio Tratinčice i ušao u finale, gdje se plasirao i Extra FM, koji je nadjačao Dolar.

IMG 6162 Custom

U utakmici za treće mjesto domaća momčad Tratinčice pobijedila je Dolar iz Gradine rezultatom 3:1.

Finalna utakmica donijela je dosta uzbuđenja. Mr. Jack je poveo 2:0 i propustio dvije prigode za sigurnu pobjedu. To je kaznila mlada momčad Extra FM-a iz Pitomače, koja je uspjela izjednačiti na 2:2. Pobjednik se dobio izvođenjem kaznenih udaraca. Tom prigodom Mr. Jack je poveo, ali Silvijo Buzuk i Luka Skoko nisu realizirali penale, pa su Pitomačani zasluženo proslavili naslov.

IMG 6170 Custom

Najbolji strijelac bio je Matej Babić iz Extra FM-a, najbolji vratar Leo Kirin iz Mr. Jacka, a najbolji igrač Karlo Petrinić iz Tratinčica. Nagrade i priznanja podijelio je predsjednik Graničar Bušetine Luka Brlas.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”537736″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content