GIZELA I MARKO DOMAKUŠ PROSLAVILI ZLATNI PIR Ljubav na prvi pogled okrunili vjenčanjem nakon trogodišnje veze

Šesnaestogodišnja Gizela otišla je na ples u rodnom Novom Gracu i upoznala 21-godišnjeg Marka iz susjednih Rušana. Bila je to ljubav na prvi pogled. Nakon trogodišnje veze su se oženili. Marko je ubrzo otišao na rad u Salzburg, a trudna Gizela je ostala u Hrvatskoj.

– Ti dani, kada smo živjeli odvojeno, bili su mi najteži u ovih pedeset godina – rekla je Gizela.

IMG 9145 Custom e1564402891939

Nakon rođenja kćerke Natalije i Gizela se pridružila Marku na radu u Austriji. Uskoro su se preselili u München, gdje su se zaposlili u automobilskom gigantu BMW-u. U Münchenu im se kasnije rodio sin Mirko. Oboje djece su završili školu i zaposlili se u Njemačkoj, gdje su zasnovali svoje obitelji. Gizela i Marko su tvrtki BMW ostali vjerni 42 godine, a Marko je kroz smijeh dodao da popularni automobil vozi i on sam.

– Naravno BMW, to nam je već dvadeset treći koji vozimo – naglasio je Marko.

Danas su umirovljenici, koji žive na “potezu” Virovitica-München. U Virovitici imaju kuću, a u Münchenu im žive djeca, unuci i praunuci. Uz dvoje djece Gizela i Marko imaju petero unučadi i dvoje praunučadi. Kao i u svakom uspješnom braku bilo je niz trzavica, koje su uz veliku toleranciju prebrođene.

IMG 9161 Custom

-U zajedničkom životu često dođe do trzavica, ali uvijek netko mora popustiti, pa se ide dalje – u glas su rekli nasmijani Gizela i Marko.

Na proslavi pedesete godišnjice braka, uz rodbinu, bili su i prijatelji, od kojih su većina članovi Udruge umirovljenika Milanovac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 9148 Custom e1564402853609

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content