Hat-trick Tomislava Holeca za trijumf Borove na 4. Memorijalnom turniru “Prvi trener Stjepan Razum”

Loše vrijeme praćeno vjetrom i pljuskovima zaprijetilo je odigravanju Četvrtog Memorijalnog turnira “Prvi trener Stjepan Razum”, na nogometnom igralištu u Borovi.

Organizatori i momčadi su bili uporni te je turnir, uz dosta poteškoća ipak održan. Prije početka turnira na grob Stjepana Razuma stigla je delegacija klubova te položila vijence i zapalila svijeće. Prva utakmica između dva nova županijska prvoligaša, Omladinca iz Korije i Borove završila je bez pobjednika rezultatom 1:1. Prišlo se izvođenju jedanaesteraca, u čemu je Borova bila uspješnija rezultatom 8:7.

IMG 6927 Custom

Druga utakmica između juniora Suhopolja i županijskog drugoligaša Podgorja završila je identičnim rezultatom 1:1, pa se i u ovom slučaju prišlo izvođenju jedanaesteraca u čemu su suhopoljski juniori bili bolji 5:4.

Nakon utakmice slijedio je drugi dio nevremena. Dogovorom klubova utakmica za treće mjesto nije odigrana, već je pobjednik dobiven ždrijebom. Podgorje je bilo sretnije i tako osvojilo treće mjesto.

IMG 6861 Custom

Vrijeme se smirilo te su Borova i juniori Suhopolja odigrali finalnu utakmicu. U prvom dijelu Borova je povela 1:0 zgoditkom Tomislava Holeca. U nastavku Tomislav Holec postigao je još dva zgoditka i doveo svoju momčad do uvjerljive pobjede 3:0. Pehare najboljim momčadima podijelili su sinovi Stjepana Razuma Danijel i Štefan te predsjednik Borove Mile Ilić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”538661″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content