“ISUSOV POETA” Predstavljanje zbirke pjesama N. M. Novakovića u “rodnim” Sladojevcima

U spomen na 30. obljetnicu tragične smrti te 36. obljetnicu od mlade mise Nenada Mirka Novakovića, u rodnim mu Sladojevcima bit će predstavljena njegova zbirka pjesama “Isusov poeta” i blagoslovljena sjenica napravljena u dvorištu njegove rodne kuće.

Dvodnevni program započet će danas (subota) misnim slavljem u 19 sati, koje će predvoditi vlč. Krešimir Bulić, župnik Župe bl. A. Stepinca Budaševo i Nenadov kolega iz studenskih dana, dok će pjevanje na misi animirati Župni zbor sv. Barbare Sladojevci i grupa RiM. Nakon mise zbirku pjesama “Isusov poeta” Nenada Mirka Novakovića predstavit će urednik Slavko Nedić.

Isusov poeta W Custom

U nedjelju, 28. srpnja, misno slavlje s početkom u 11 u crkvi sv. Barbare predvodit će domaći župnik, vlč. Darijo Šimić, koji će nakon mise blagosloviti sjenicu uz prigodni program u rodnom dvorištu Nenada Mirka Novakovića.

U glazbenom dijelu programa nastupit će: Župni zbor sv. Barbare Sladojevci, glazbena skupina “Vita Nova” iz Pakraca, duhovni kantautor i glazbenik Josip Ćulumović, kantautor fra Miroslav Petrac i Grupa RiM. Moderator cjelokupnog programa bit će Slavko Nedić s Hrvatske katoličke mreže.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content