Izaslanstvo HGK – Županijske komore Virovitica posjetilo Centar za razvitak poduzetništva županije Baranya u Pečuhu

Izaslanstvo HGK – Županijske komore Virovitica, predvođeno predsjednikom Zlatkom Plešom, u kojem su bili direktorica Kristina Pleša, samostalni savjetnik Milan Vanđura i viša stručna suradnica Suzana Kolesarić, posjetilo je 22. srpnja, Centar za razvitak poduzetništva županije Baranya u Pečuhu, gdje ih je primio predsjednik Kuratorija Mark Gyorvari, direktorica Marietta Pohl i voditelj međunarodnih poslova Robert Gyorvari.

Na susretu su dogovoreni detalji oko nastupa HGK – ŽK Virovitica na 26. „Gazdanapoku“ međunarodnom sajmu poljoprivrede, u Szentlorincu, od 2. do 4. kolovoza, na kojem će izlagati 58 izlagača iz Hrvatske, od čega u organizaciji HGK – ŽK Virovitica 19 izlagača s područja Virovitičko-podravske županije.

IMG 8622

Nastup se realizira temeljem reciprociteta, u okviru kojeg se gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavlja na sajmu Gazdanapok u Szentlorincu, a gospodarstvo županije Baranya na sajmu Viroexpo u Virovitici.

U okviru posjete Pečuhu, izaslanstvo ŽK Virovitica posjetilo je i Generalni konzulat Republike Hrvatske, gdje ih je primio konzul savjetnik Neven Marčić, te je istaknuta dobra dosadašnja suradnja i razmotrene su mogućnosti za intenziviranje obostrano korisne gospodarske suradnje Hrvatske i Mađarske. (www.icv.hr, HGK-ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content