Izgradnja vodoopskrbe visoke zone naselja Velika Črešnjevica, Sedlarica, Turnašica: Građani pozvani da podnesu zahtjeve za priključak

Trenutno su na snazi radovi koji uspješno napreduju po dionici 3 izgradnje vodoopskrbe visoke zone naselja Velika Črešnjevica, Sedlarica, Turnašica.

Kako već po prethodno završenoj dionici 2 i dionici 1 imamo zadovoljne korisnike koji su priključeni na novu vodoopskrbnu mrežu i dalje apeliramo svim građanima koji imaju objekte na projektnom području da već danas podnesu zahtjev za priključenje te na taj način osiguraju povoljniji priključak na navedenu novoizgrađenu mrežu.

vodovod sedlarica 3 1 1

Zahtjev možete podnijeti na adresi Vinogradska 41 u Pitomači, ili putem online obrasca. Dakle kroz projekt je osiguran iskop te polaganje cijevi do vodomjernog okna te za to ne snosite nikakve troškove.

Kako smo već spomenuli u tekstu iznad dionica 3 je sada aktualna i ovdje se radi o izgradnji 6,8 km vodoopskrbne mreže. Ukoliko je potrebno više informacija obratite se putem kontakata 033/782-202 ili [email protected]. (vodakom.hr)

vodovod sedlarica 3 3 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content