KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Spider-man: Daleko od kuće” i “Tabaluga – SINK”

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

TABALUGA – SINK
-animirani

petak, 05.07. u 19:00
subota, 06.07. u 19:00
nedjelja, 07.07. u 19:00

Iako već ima sedam godina, mali zeleni zmaj Tabaluga još uvijek ne može rigati vatru. Svaki odrasli zmaj bi trebao biti u stanju to učiniti. Tabalugu je posvojio i odgojio gavran Kolk. U svom domu, na livadi Tabaluga provodi vrijeme sa svojim prijateljem, nasilnikom bubamarom. Ali njegov dom je u opasnosti, jer snjegović Arctos je primjetio njego zeleni dom.

Snjegović Arctos je vladar daleke ledene zemlje. Snjegović koji ne voli zelenilo ni cvijeće već želi sve pokriti snijegom. Da bi ga zaustavio, Tabaluga kreće u veliku avanturu, u kojoj upoznaje nove prijatelje ledenu princezu Lilli i polarnog medvjeda Limbo.

Jesu li uspjeli zajedno zapaliti Tabaluginu unutarnju vatru? Provjerite u kinu od 5. srpnja.

Cijena ulaznice: 20 kuna

SPIDER-MAN: DALEKO OD KUĆE
-akcija, avantura

petak, 05.07. u 21:00
subota, 06.07. u 21:00
nedjelja, 07.07. u 21:00

Peter Parker vraća se u filmu “Spider-Man: Daleko od kuće”, sljedećem Spider-Man poglavlju. Nakon velike bitke s Osvetnicima i tragičnog gubitka, Peter uzima pauzu i traži malo vremena za sebe. Naš prijateljski junak iz susjedstva pridružuje se svojim najboljim prijateljima Nedu, M.J. i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada nevoljko pristane pomoći Nicku Furyju u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koji stvaraju kaos diljem kontinenta. Iako Tony Stark nije više s njima, njegova misija živi i dalje, a Spider-Man bi trebao biti taj koji će je nastaviti.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content