KOME SMETAJU? Vandali iščupali tri prskalice u Gradskom parku

Nije dugo trebalo da nastanu prve vandalske štete na novouređenom Gradskom parku u Virovitici. Nekome su zasmetale tri prskalice koje su zalijevale travnjak pa ih je iščupao. Nažalost, tko je krivac teško će se saznati jer kako kažu iz Gradske uprave, videonadzor još uvijek nije u funkciji.

– U novouređenom parku postavljen je videonadzor te se sada očekuje njegovo stavljanje u funkciju. Pokrivat će prilaz parku i dvorcu, područje kod fontane, šetnice, prilaze objektima, postavima u parku i područjima arheoloških iskapanja. Time će se preventivno zaštititi prostor, odnosno u slučaju eventualnih vandalizama osigurati vizualna identifikacija i naknadna rekonstrukcija događaja. Inače, park se redovito obilazi, a uočeni nedostaci otklanjanju u najkraćem roku – poručili su.

– Apeliramo na građane da ne uništavaju javno dobro te da svi zajedno uživamo u sadržajima za slobodno vrijeme koji su postavljeni kako bi u njima uživali i Virovitičani i slučajni prolaznici – kažu iz Gradske uprave. (www.icv.hr, ml)

IMG 20190723 204232 Medium

IMG 20190723 204226 Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content