KREĆU PRIJAVE U Brlićima, Nazorima i COOR-u bit će zaposlena 22 pomoćnika u nastavi

Grad Virovitica objavio je javni poziv za izbor pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama u razvoju, a čiji je osnivač Grad Virovitica. Riječ je o projektu „Korak u život jednakih mogućnosti – faza III“ u sklopu kojega će se zaposliti 25 osoba, odnosno 25 pomoćnika u nastavi koji će proći edukaciju za pomoćnike, a s 22 osobe će biti sklopljen ugovor o radu.

Projektom, koji Grad Virovitica provodi s partnerima, predviđen je odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja. Sredstva iz Europskog socijalnog fonda za provedbu projekta osigurao je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednici angažirat će se u OŠ Vladimir Nazor (11 pomoćnika), OŠ Ivane Brlić Mažuranić (4 pomoćnika) te u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju (7 pomoćnika). Više infomacija možete pogledati ovdje. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content