Memorijal “Hrgović-Rudanović” u Rezovcu pripao Bilogori 91′, Rezovac i Graničar Bušetina nadjačali četvrtoligaša

Na rezovačkom Laništu, povodom blagdana svete Ane i Dana mjesta, odigran je drugi Memorijalni nogometni turnir “Hrgović-Rudanović”.

U prvoj utakmici igrali su Bilogora 91′ iz Grubišnog Polja i domaća momčad. U susretu, u kojemu su obje momčadi imale svoje prilike, na kraju je pobijedila ekipa iz Grubišnog Polja rezultatom 3:0. Kod rezultata 1:0 gostujući vratar obranio je jedanaesterac najubojitijem domaćem napadaču Vanji Dežmariću.

U drugoj utakmici Graničar Bušetina je pobijedio četvrtoligaša, Dinamo iz Predavca 2:0. Furioznim ulaskom u susret momčad trenerskog dvojca Čor-Černeli povela je zgodicima Karla Petrinića i Janka Brlasa. Do kraja momčad iz Predavca nije uspjela pokazati da igra u višem rangu natjecanja.

IMG 9264 Custom

Nakon kraće pauze odigrana je utakmica za treće mjesto. U dosta izjednačenoj utakmici Rezovac je pokazao svoju snagu i pobijedio 2:0. Prvi pogodak postigao je novi igrač u domaćim redovima Vlatko Lach. Pobjedu je potvrdio u posljednjoj minuti Vanja Dežmarić.

U finalnoj utakmici rezultatski je dominirala Bilogora 91′. U prvih nekoliko minuta momčad iz Grubišnog Polja povela je 2:0. Do odmora svojim zgoditkom rezultat na 2:1 smanjio je Karlo Petrinić. U jednom trenutku navijači i igrači Graničar Bušetine su očekivali kazneni udarac zbog igranja rukom jednog igrača Bilogore u svom šesnaestercu, ali sudac nije mislio kao oni.

U drugom dijelu igrači Graničar Bušetine pritisli su Bilogoru pokušavajući poravnati rezultat. U jeku tih napada Bilogora postiže zgoditak povećavši svoju prednost na 3:1. Igrači Graničar Bušetine pogotkom Josipa Čokle smanjuju prednost na 3:2, ali do kraja ekipa iz Grubišnog Polja postiže još dva pogotka i dolazi do uvjerljive pobjede 5:2.

IMG 9075 Custom e1564302569776

Momčad Bilogore 91′ iz Grubišnog Polja bile je najuvjerljivija na turniru, pa su njeni igrači osvojili sve pojedinačne nagrade: najbolji vratar bio je Dario Kokić, najbolji strijelac Franjo Jaković, a najbolji igrač osamnaestogodišnji Adrijan Coha.

Ostale momčadi nisu nastupile u kompletnim sastavima. U svakoj je nedostajalo pet-šest igrača na koje njihovi treneri računaju u prvenstvenim utakmicama.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”541321″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content