NIKICA HAT NOVI STRATEG ČAČINAČKE MLADOSTI Odlaskom Suhopolja očekuje nas puno zanimljivija liga

U županijskom nogometnom prvoligašu Mladosti iz Čačinaca proteklih nekoliko dana dogodile su se velike promjene. Klub je napustio Velimir Tresk, dosadašnji trener seniorske ekipe, koji je proteklu sezonu završio na drugom mjestu, šest bodova iza Suhopolja. Tresk je u Klubu radio godinama i s mlađim dobnim kategorijama te postizao zavidne rezultate.

-Zahvaljujemo se treneru Velimiru Tresku na dugogodišnjem predanom radu u našem Klubu i na svemu što je napravio u radu s mlađim selekcijama te seniorskom ekipom – poručili su iz čačinačke Mladosti.

Klub će u idućoj sezoni voditi Nikica Hat, inače vlasnik Uefa A licence. Hat je ranije vodio čačinačku Mladost, a proteklu sezonu odradio je u Nogometnom klubu Crnac, inače županijskom drugoligašu. Trenirao je i mlađe dobne uzraste u Mladosti, ali i Nogometnom klubu Virovitica.

-Preuzimam seniorsku i juniorsku momčad od svog prethodnika, bivšeg igrača i prijatelja Velimira Treska, koji je postavio iznimno visoke standarde kako igrački tako i bodovno. Ciljevi kluba su i dalje visoki i vrlo ambiciozni – rekao je Nikica Hat.

Klub se već neko vrijeme nalazi u najvećem infrastrukturnom projektu od svog nastanka i jako je puno ljudi uključeno u taj projekt, kako lokalna uprava tako i zajednica.

-Kao član te zajednice rado sam se priključio tom projektu. Slažemo igračku križaljku za sljedeću sezonu i ona će biti sačinjena od prošlozezonskog kostura momčadi, koji se temeljio na domaćim igračima. Ove sezone očekuje nas, odlaskom Suhopolja u viši rang, izjednačenija i zanimljivija liga i radujemo se njenom početku – zaključio je novi strateg čačinačke Mladosti.

Ovim putem uprava Kluba želi dobrodošlicu novom treneru seniorske i juniorske momčadi te puno sreće u daljnjem radu.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content