POČELE PRIPREME U REZOVCU Već ove nedjelje prva utakmica sa Zrinskim

- PROMO -

Na Laništu, gdje gostujuće momčadi teško dolaze do bodova, trener Dario Gabrić u petak je okupio nogometaše županijskog prvoligaša iz virovitičkog prigradskog naselja Rezovca. Zbog neodgodivih obveza na prvoj prozivci nisu se pojavili neki igrači, ali će se priključiti momčadi u idućih nekoliko dana.

Pred obnovljenim igračkim kadrom, u odnosu na proteklu sezonu, je dvadeset treninga i pripremih utakmica s jakim suparnicima kako bi što spremniji dočekali početak prvenstvenog natjecanja.

-Želim vam puno zdravlja, da nemate ozljeda, a koje ćete najbolje prevenirati redovitim dolascima na treninge. Dobar rad nam može donijeti i rezultate na terenu- na početku priprema igračima je rekao trener Gabrić.

IMG 7830 Custom

Već u nedjelju 21. srpnja na Laništu se igra utakmica sa županijskim drugoligašem Zrinskim iz Nove Bukovice. Sedam dana kasnije povodom blagdana svete Ane zaštitnice Rezovca igra se drugi memorijalni turnir „Hrgović- Rudanović“ na kojemu će uz Rezovac sudjelovati županijski prvoligaš Graničar-Bušetina te dvije momčadi koje igraju u 4.ligi Bjelovar–Koprivnica-Virovitica Dinamo iz Predavca i Bilogora 91 iz Grubišnog Polja.

U susjednom Milanovcu 3.kolovoza igra se peti turnir virovitičkih momčadi podbilogorskog kraja, na kojemu, uz Rezovac, sudjeluju županijski drugoligaši Sveti Đurađ, Podgorje i milanovački Sokol. Već dan kasnije igra se utakmica sa Zdenkom 91 iz Velikih Zdenaca. Novi trećeligaš Papuk iz Orahovice gostuje u Rezovcu 11. kolovoza, a posljednju provjeru pred ligaško natjecanje Rezovčani će imati 18. kolovoza s juniorima Virovitice. (www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”540107″]

Povezane vijesti

Skip to content