POČELE PRIPREME U SUHOPOLJU Novi trener Tomislav Filipović u 4. ligu krenuo s pomlađenom ekipom

Odlazak dijela ključnih igrača koji su nosili igru četverostrukog uzastopnog prvaka 1. županijske nogometne lige mnoge je dovodio u sumnju hoće li suhopoljski klub igrati seniorsku ligu. No na terenima stadiona „Park“ zatekli smo drugačiju sliku. Tu je pravi mravinjak. Na pomoćnim terenima, uz seniorsku, radi još nekoliko mlađih selekcija, a sa strane vježbaju mali vatrogasci, dok se glavni teren polijeva kako bi što bolje izgledao za službene utakmice.

U klubu nisu očajavali već su prionuli poslu. Odlaskom Marija Tole, predsjednik Ivan Kelečić dogovorio je suradnju s trenerom Tomislavom Filipovićem, koji je sa svojim prvim suradnikom Bojanom Brozovićem zasukao rukave i okupio raspoložive snage te krenuo s pripremama.

IMG 7528 Custom

Na trening je došlo nekoliko novih igrača koji bi mogli pojačati klupske redove: Drago Kozlinger igrač Omladinca iz Korije, Toni Hudoletnjak nogometaš Virovitice i Vlatko Lach dojučerašnji igrač Zdenke iz Velikih Zdenaca.

– Na ovome ne namjeravamo stati. U planu je dovođenje još nekoliko igrača koji bi pojačali konkurenciju u momčadi i s kojom bi uspješno parirali ekipama u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica – najavio je predsjednik Kelečić.

Igrači bez pogovora izvršavaju sve zadatke trenerskog dvojca, znoj se cijedi u potocima i svi žele što spremniji dočekati novu sezonu.

IMG 7466 Custom

– Zadovoljan sam angažmanom igrača. Imamo kombinaciju mladosti i iskustva. Pred nama su dvadeset šest treninga i šest pripremnih utakmica. Želimo pokazati da ćemo usprkos svim problemima biti uspješni – rekao je trener Filipović.

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Suhopolja odigrat će u nedjelju 21. srpnja sa županijskom drugoligašem Sokolom iz Milanovca. (www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”539737″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content