Pogledajte zanimljivu kazališnu predstavu “Tri treća tromjesečja” u petak, 12. srpnja u Suhopolju

Gradsko kazalište Joza Ivakić iz Vinkovaca s predstavom “Tri treća tromjesečja” gostuje u Suhopolju u petak, 12. srpnja s početkom u 19 sati. Predstava će biti održana u Hrvatskom domu Suhopolje, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

“Tri treća tromjesečja” komedija je koja govori o povjerenju u muško-ženskim odnosima. Kroz predstavu u bolničkoj sobi upoznajemo tri žene različitih godina, stila i stasa, u devetom mjesecu trudnoće. Četrdesetpetogodišnja Ivana (Mia Krajcar) je u stabilnom braku više od 15 godina te zbog pretjerane težine jede sve osim čokolade.

capture5 Custom
foto: Gradsko kazalište “Joza Ivakić” Vinkovci

Tridesetpetogodišnja Ivona (Nikolina Ljuboja) živi od svog rada, ali je vidno uznemirena i kratkog fitilja, jer se nadala da će se njezin dečko razvesti istog trena kad je doznao da je ona trudna. Međutim to nije napravio. Najmlađa, hostesa Iva (Martina Stjepanović) planira postati uspješna manekenka, a dok ne ulovi pravu poslovnu priliku uzdržava ju njezin malo stariji dečko. Iako na prvi pogled djeluje da ih ništa ne povezuje, otkrit će da ih muče isti problemi.

(www.icv.hr, Gradsko kazalište Joza Ivakić Vinkovci)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content