POTPISAO I MARKO NEMETH Miljevačka Mladost položila prvi ispit, u debiju poentirao Josip Jančić

S pripremama za novu prvoligašku sezonu započeo je i Nogometni klub Mladost Miljevci.

Protekle sezone Miljevčani su osvojili naslov prvaka druge županijske nogometne lige Istok, sa sedam bodova prednosti ispred drugoplasirane Borove. Uprava Kluba donijela je odluku o igranju u većem rangu natjecanja iduće sezone.

Nakon nekoliko odrađenih treninga odigrali su i prvu pripremnu utakmicu, na gostovanju kod četekovačkog Dinama, također županijskog prvoligaša i pobijedili 4:2. Pogodak u svom prvom nastupu za miljevačku momčad upisao je Josip Jančić, novo pojačanje pristiglo iz Mikleuša, napadač koji se protekle sezone do posljednjeg kola borio za trofej najboljeg strijelca lige (26 zgoditaka). Uz Jančića, poentirali su još Petar Špoljarić, Renato Matota i Alen Keler. Strijelci za Dinamo bili su Tomislav Pinčar i Matej Dorinka.

67506672 438614210058208 7908117231068774400 n Custom
foto: facebook, NK Mladost Miljevci

U redove novog županijskog prvoligaša iz Miljevaca, nakon što su potpisali Josip Jančić, David Puača i Zvonimir Špoljarić, stigao je i Marko Nemeth iz čačinačke Mladosti. Nemeth je protekle sezone postigao 12 zgoditaka, a svojim iskustvom i znanjem uvelike će pomoći miljevačkoj momčadi u prvoligaškoj misiji.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content