PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA Bratstvo pružilo čvrst otpor Daruvaru

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaća momčad Bratstvo ugostila je novu momčad 4. lige Bjelovar- Koprivnica- Virovitica Daruvar. Mlada gostujuća momčad iskoristila je dvije pogreške domaćih nogometaša i povela 2:0. U nastavku domaći igrači su preuzeli terenski inicijativu. Gostujuća obrana napravila je prekršaj u kaznenom prostoru na Anti Mikuliću, koji on sam nije iskoristio, vratar, ga je nadmudrio.

Nakon nekoliko minuta Ante Mikulić je asistirao Mariju Pšihistalu, koji je postavio konačni rezultat 2:1 za goste. U domaćem sastavu bilo je nekoliko igrača, koji bi sljedećih dana mogli pojačati Bratstvo. Povratnik u iz Austrije Ante Mikulić, koji je prve nogometne korake napravio u milanovačkom Sokolu, a prije odlaska u Austriju igrao za Viroviticu i Suhopolje. Uz njega u sastavu su bili iskusni Marijan Holec koji je igrao za Lukač 05, te virovitički juniori Gabrijel Palčić i Toni Margetić.

Idućeg tjedna Bratstvo će odigrati niz pripremnih utakmica. U srijedu 24.srpnja na Školskom vrtu gostuje milanovački Sokol, a u subotu 27.srpnja četvrtoligaš Zdenka iz Velih Zdenaca. U nedjelju 28.srpnja igra se Gornjem Bazju deveti memorijalni turnir “Bukvić -Kučan” na kojemu će uz Bratstvo igrati još sedam ekipa. (www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”540208″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content