S KNJIGOM NA GODIŠNJI U Gradskoj knjižnici odabrali su hit naslove za sjajno ljeto

Na more s ljubićem ili dobrom krim-pričom? Ili s nečim iz područja ljepote i zdravlja, primjerice, kako njegovati kosu nakon mora i pijeska? Baš ste ove godine odlučili na odmoru pročitati sve iz biblioteke svog omiljenog autora ili ste među onima koji bi na more ili u vikendicu ponijeli lako, opuštajuće štivo, koje se čita u dahu?

Kako bi ljubiteljima pisane riječi olakšali ovaj izbor, vrijedni virovitički knjižničari u suradnji s čitateljima napravili su izbor knjiga koje se idealno uklapaju u svačiji ukus za godišnji odmor. U Gradskoj knjižnici i čitaonici korisnici tako na posebnom pultu mogu pronaći najčitanije ljubiće, krimiće, obiteljske knjige i drugu popularnu litetaturu koja će im biti ugodan “suputnik” na moru, u vikendici, na kampiranju.

Iz knjižnice ističu kako je riječ o zaista šarolikom izboru, gdje na svoje dolaze i ljubitelji povijesnih drama s natruhom romanse, zaljubljenici u opake likove iz krim svijeta, ima ovdje i naslova za one koji vole igru živaca kroz trilerske romane, ali i primamljivih putopisa i priručnika za vježbanje, ako ste baš ovog ljeta odlučili skinuti tih nekoliko kilograma viška.

– Prilikom odabira naslova, vodili smo se osobnim izborom, zatim preporukom čitatelja, ali i listom najtraženijih naslova te knjiga koje se savršeno uklapaju u ovo doba. Uz zabavnu i opuštajuću literaturu, ima i stručnih naslova za sve one koji i pod odmorom žene naučiti nešto više – poručili su vrijedni knjižničari koji i tijekom godine pronalaze knjige za svačiji literarni ukus i baš svaku dob.

Ako ovih dana želite posuditi neki od naslova, potrebno je reći kako Gradska knjižnica i čitaonica od 17. lipnja do 31. kolovoza radi po tzv. “ljetnom radnom vremenu”, odnosno po slijedećem rasporedu:

PONEDJELJAK, SRIJEDA: 13:00-19:30
UTORAK, ČETVRTAK, PETAK: 8:00-14:30
SUBOTE: 29.06., 13.07., 27.07., 10.08. i 24.08: 8:00-13:00

Ljetni raspored skupina Igraonice od 17.06.2019. – 31.07.2019.
PONEDJELJAK: 18:00-19:00 – SKUPINA BEBE
UTORAK, ČETVRTAK: 10:00-11:30 – MLAĐA I 1. SREDNJA SKUPINA
PONEDJELJAK I SRIJEDA: 15:30-17:00 – 2. SREDNJA I PREDŠKOLSKA SKUPINA (www.icv.hr, mlo, foto: knjiznicavirovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content