SLATINA STVARA TURBO MOMČAD Stigli “suhopoljski prvaci” – Dumenčić, Menegati, Javorović i Grljak

Na stadionu Antuna Tone Butorca u petak, 5. srpnja je bila velika “gužva”. Potpredsjednik Kluba Miran Janečić, glavni klupski operativac Ilija Nikolić i trener Damir Pemper predstavili su igračka pojačanja za iduću sezonu.

Pred okupljene novinare su izašla četvorica dojučerašnjih stožernih igrača četverostrukog prvaka 1. ŽNL Suhopolja: jedan od najiskusnijih vratara u županiji Kristijan Dumenčić, stoper i kapetan Suhopolja Nikola Menegati, Hrvoje Javorović i mlada nada u veznom redu Mihael Grljak.

Uz njih je bio i povratnik u slatinske redove, krilni igrač Benjamin Dijanešić. Dan prije, vjernost Slatini je potpisao Ivan Jukić, dosadašnji igrač Mladosti iz Čačinaca, koji je prošao Školu nogometa orahovačkog Papuka, a svoju kvalitetu dokazao je u Čačincima.

-Drago mi je što ste prepoznali Slatinu, kao odličnu sredinu za vaše igračko napredovanje. Nogomet je jedan od vodećih sportova u gradu i ovim putem želimo pokazati, da u godini obilježavanja stogodišnjice kluba imamo i rezultatske ambicije. Grad Slatina zaslužuje imati jaku nogometnu momčad. I ove godine smo mogli ići u viši rang natjecanja, ali to ne želimo napraviti bez rezultata, koji bi potvrdio da zaslužujemo natjecanje u višoj ligi – zadovoljan je bio potpredsjednik kluba Miran Janečić.

Oglasio se i trener Damir Pemper.

-Proljetos smo postigli odlične rezultate, koji su mogli biti još bolji. S ovim igračkim kadrom možemo napraviti rezultatski iskorak. Ako ostvarimo rezultat, možemo razmišljati o plasmanu u viši rang natjecanja. Većinu igrača koji su došli u klub već sam trenirao i uvjeren sam da će se odlično uklopiti u našu momčad. Pripreme, koje počinju za desetak dana će pokazati našu igračku snagu – rekao je trener Damir Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”538505″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content