SVETI ĐURAĐ POČEO S PRIPREMAMA Nikola Mesić poslao jasnu poruku konkurentima: Idemo na prvo mjesto

Nakon završenih radova na postavljanju sustava za navodnjavanje nogometnog igrališta u virovitičkom prigradskom naselju Svetom Đurđu, preostalo je samo spajanje sustava na novoiskopani bunar. Teren je spreman za početak priprema.

Trener Nikola Mesić okupio je jučer (četvrtak) nogometaše koji su mu bili na raspolaganju.
O imenima prinova i pojačanja u Klubu ne žele govoriti, dok ne riješe dokumentaciju potrebnu za prijelaze igrača. Nakon odličnog proljeća trener Mesić najavio je devet novih igrača s kojima bi se napravio iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

-Možemo se upustiti u borbu za naslov prvaka – rezolutan je bio Mesić.

IMG 8802 Custom

Nakon sastanka i prozivke, održan je prvi trening. Neki igrači nisu mogli trenirati zbog ozljeda, ali će se vrlo brzo uključiti u trenažni proces. Uz treninge, u planu su i pripremne utakmice. U nedjelju, 28. srpnja Sveti Đurađ igra na 9. Memorijalnom turniru “Bukvić – Kučan” u Gornjem Bazju. U subotu, 3. kolovoza u Milanovcu se igra 5. nogometni turnir podbilogorskog kraja.

U Svetom Đurđu turnir se igra 10. kolovoza, a 17. kolovoza turnir je u Podgorju. Postoji mogućnost da se odigra i poneka utakmica preko tjedna, a dogovorene su pripremne utakmice s Omladincem iz Korije, Podgorjem i milanovačkim Sokolom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”541035″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content