SVLAČIONICA PRŠTI OD KVALITETE Slatinski četvrtoligaš počeo s pripremama za novu sezonu, trener Pemper okupio pojačanu momčad

Posljednji od klubova 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica sa prostora naše županije s pripremama je počela Slatina. Na samom početku sportski direktor kluba Darko Kupres predstavio je još jedno igračko pojačanje Mateja Šimeka koji je došao iz orahovačkog Papuka. On je dijete slatinskog kluba u kojemu je prošao sve uzrasne kategorije. Igrač koji odlično pokriva bočne pozicije, a igra i u veznoj liniji. U idućih nekoliko dana u trenažni proces trebao bi se uključiti i Milan Prlić, povratnik iz Pitomače. Trener Damir Pemper okupio je pojačanu momčad na stadionu Antuna Tone Butorca. Prošle sezone momčad je nakon furioznog proljeća zauzela treće mjesto na tablici. Ove godine se želi napraviti korak više.

– Želim dobrodošlicu svim novo pristiglim igračima u klub. Nakon prošlosezonskog odličnog rezultata, za novu sezonu smo se pojačali. Imali smo mogućnost ući u treći ligu, ali je nismo iskoristili smatrajući da nam je i ove sezone mjesto u postojećem rangu natjecanja – naglasio je na početku priprema dopredsjednik kluba Miran Janečić.

naslovna 2

-Naša svlačionica pršti od kvalitete. Imat ću slatke brige prilikom sastavljanja momčadi, ali ne smijemo biti prepotentni i reći sad ćemo sigurno osvojiti naslov prvaka. Ako nam se pruži prilika, mi ćemo je iskoristiti. Za uspjeh ćemo morati biti klapa u svlačionici i na terenu. Pola lige su nove ekipe, pa ne znamo koje su njihove kvalitete i snaga. Tu je i druga momčad koprivničkog Slaven Belupa koja ima trećeligaške ambicije – svoje je viđenje dao trener Damir Pemper.

Uz njih igrače su pozdravili sportski direktor Darko Kupres i tajnik Ilija Nikolić. Pripreme će biti organizirane u tri faze aerobna, anaerobna i tehničko-taktička. Konkurencija je jaka i svaki igrač će se morati dodatno potruditi, da se izbori za mjesto u sastavu. Za to će imati priliku u pripremnim utakmicama. Već u nedjelju momčad će igrati na turniru u Kozicama. Slijedi utakmica sa Slavonijom iz Sladojevaca, susret s hrvatskom reprezentacijom U 17, koja se igra povodom stogodišnjice kluba. Odigrat će se utakmice s Podravcem iz Virja i orahovačkim Papukom. Na kraju pripremnog razdoblja održat će se gradski turnir u Slatini i odigrat utakmica s Bratstvom iz Gornjeg Bazja. (www.icv.hr, mš, Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”539878″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content