Virovitičke „Katarine“ s poklonima posjetile obitelj Tambolaš u Sv. Đurđu

Članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Virovitica još jednom su pokazale veliko srce te se udružile i s poklonima posjetile obitelj Tambolaš iz Sv. Đurđa koja nestrpljivo iščekuje dolazak kući svojih malenih djevojčica – Kristine i Valentine.

Sijamske blizanke, malene lavice Kristina i Valentina Tambolaš na svijet su stigle prije pola godine, a njihovo odvajanje na KBC-u Rebro predstavljalo je pravi iskorak u medicini.

67280995 351719639102510 1547792328125579264 n

Operacija je uspješno prošla, djevojčice napreduju, a obitelj se priprema za njihov dolazak. Inače, obitelj Tambolaš živi u skromnim uvjetima u Sv. Đurađu, a pošto je u zajedničkom domaćinstvu devet članova, roditelji djevojčica, Petar i Marija, podigli su kredit i kupili kuću u Bušetini, gdje se uskoro planiraju preseliti s još dvoje djece.

Kako bi im se pomoglo u preseljenju, svoj doprinos su odlučile dati i virovitičke „Katarine“. Obitelji Tambolaš poklonile su bon u Pevecu za kupnju materijala ili kućanskih aparata, a dječicu su obradovale poklonima, uz želju da im se malene lavice što prije pridruže… (www.icv.hr, mb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content