Župan Andrović i načelnik općine Čađavica Rončević obišli radove na energetskoj obnovi društvenog doma u Noskovcima gdje se uređuje prostor za područnu školu

Foto: K. Toplak

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i načelnik općine Čađavica Mirko Rončević obišli su radove na energetskoj obnovi društvenog doma u Noskovcima. Tamo se uređuju prostor društvenog doma, ali i prostor učionice za Područnu školu OŠ Davorina Trstenjaka, jer u Dravskoj priči, gdje je nekada bio prostor područne škole, obavljaju se radovi na budućem Centru za posjetitelje Dravska priča. Vrijednost radova iznosi oko 250.000 kuna, a polovicu iznosa sufinancira Općina Čađavica.

Radovi koji se izvode u sklopu preuređenja i prenamjene društvenog doma u Područnu školu Noskovci odnose se na pripremne radove rušenja i demontaže, izolatorske radove, zidarske radove, radove suhe gradnje, keramičarske radove, soboslikarske, stolarske radove i završne radove te radove na vodovodu i odvodnji te radove strojarskih instalacija (plin/grijanje) i elektrotehničkih instalacija. Slično rješenje županija je, na radost stanovnika i učenika, napravila i u Detkovcu. (www.vpz.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa...