DANI OPĆINE SUHOPOLJE I ove godine uživajte u bajkovitom druženju u KrEdinoj Aleji slikovnica

I ove godine u sklopu proslave Dana općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe, Udruga KrEdA u suradnji s Općinom Suhopolje te suhopoljskom Općinskom knjižnicom i čitaonicom Matija Gubec organizira “Aleju slikovnica”. Ovo bajkovito interaktivno druženje održat će se kroz tri dana u suhopoljskom parku.

Prvog dana, u nedjelju. 11. kolovoza u 18:30 sati počet će interaktivno druženje i igre “Iznenađenje za otvorenje” koje će voditi Matea Čubelić, prof. hrvatskog jezika. U ponedjeljak, 12. kolovoza, također od 18:30 sati održat će se “Engleska bajkaonica” koju će voditi Dijana Ravlić, prof. engleskog jezika, dok će se u utorak, 13. kolovoza od 18:30 održati “Eko-eko u Suhopolju”, edukativna radionica kreativnog izražavanja koju će voditi Monika Ružić, mag. primarnog obrazovanja i Natalija Kožić-Lukačević, odgojitelj.

U Aleji slikovnica bit će za svakoga ponešto, a sve s ciljem razvijanja pozitivnog stava prema čitanju i ljubavi prema knjizi još od najranije dobi. – Ako volite bajke, princeze, šumu, knjigu i slikovnicu ovo je baš za vas, ako ne volite dođite i zavoljet će te – poručuju iz Krede. Povedite svoju djecu, unuke, nećake, susjede, prijatelje i uživajte u beskrajnom svijetu bajki. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content