FOKUS NA RAD S DJECOM Teniski savez VPŽ sklopio suradnju s Teniskim savezom OBŽ, najboljim županijskim savezom u Hrvatskoj

U prostorijama Teniskog kluba Tvin Virovitica, za vrijeme održavanja Otvorenog prvenstva Virovitičko-podravske županije za seniore povodom Dana grada Virovitice – Rokova, potpisan je ugovor o međusobnoj suradnji između Teniskog saveza Osječko-baranjske županije i Teniskog saveza Virovitičko-podravske županije.

Spomenuti ugovor potpisali su predsjednici saveza Vatroslav Šrajer (TS OBŽ) i Saša Felendeš (TS VPŽ). Bitno je istaknuti da je riječ o prvom ugovoru o međusobnoj suradnji između dva županijska teniska saveza.

Potpis 1 Custom e1565766271290
foto: N. Gurović

Teniski savez Osječko-baranjske županije, koji slovi kao najbolji županijski teniski savez u Hrvatskoj i koji iznimno aktivno djeluje od 2000. godine, prema riječima predsjednika Šrajera izabrao je upravo Teniski savez Virovitičko-podravske županije za međusobnu suradnju. TS VPŽ osnovan je ove godine zbog perspektive i izvrsne suradnje s klubovima koji djeluju u sklopu već spomenutog saveza, a to su: TK Tvin Virovitica, TK Slatina, TK Orahovica i TK AS Virovitica.

-Da smo dobro izabrali uvjerio nas je ovaj turnir proteklog vikenda održan na terenima Teniskog kluba Tvin povodom Dana grada Virovitice. Na turniru je nastupilo 30 igrača pojedinačno i 14 parova, a u gledalištu se skupio zaista velik broj zaljubljenika u tenis. Cilj je poboljšati uvjete rada s djecom i na tome ćemo se fokusirati u narednom periodu – istaknuo je Vatroslav Šrajer.

Potpis 2 Custom
foto: N. Gurović

Predsjednik TS VPŽ Saša Felendeš nije krio zadovoljstvo potpisanim ugovorom s najboljim županijskim savezom, što je samo priznanje da u 2019. godini, ujedno i godini osnutka rade sjajan posao, od uređenja infrastrukture u županijskim klubovima pa sve do organizacije velikih turnira poput ovog, održanog proteklog vikenda, a uz pomoć Teniskog saveza Osječko-baranjske županije nastavit će unaprjeđivati tenis za opću dobrobit.

(www.icv.hr, TS OBŽ, TS VPŽ)

Potpis 3 Custom 1
foto: N. Gurović

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content