FOTO Borova pobjednik Memorijalnog turnira “Meseš-Laslo”, najbolji igrač Mateo Gegić

Nogometni klub Sveti Đurađ u sklopu proslave Dana grada Virovitice – Rokova 2019. organizirao je tradicionalni Memorijalni turnir “Meseš – Laslo”.

U prvom susretu milanovački Sokol je minimalno pobijedio ljutog rivala Sveti Đurađ rezultatom 2:1. U drugoj utakmici novi županijski prvoligaš Borova pobijedila je Podgorje s visokih 5:0.

IMG 0952 Custom

Utakmica za treće mjesto donijela je još jedan susjedski derbi pun uzbuđenja i tenzija u kojemu je Podgorje bilo uspješnije od Svetog Đurađa 2:1. U finalu u prvom dijelu Borova je dominirala i povela 2:0. U nastavku Sokol je iskoristio opuštanje nogometaša Borove i smanjio na 2:1. Na samom kraju momčad iz Milanovca je imala priliku za izjednačenje, ali ju nije iskoristila.

Najbolji igrač turnira bio je Mateo Gegić, a strijelac Josip Vuzem, obojica iz Borove, dok je najbolji vratar bio Ante Tomić iz milanovačkog Sokola. Pehare ekipama i najboljim pojedincima podijelili su tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović te članovi obitelji tragično preminulih Tomislava Meseša i Stjepana Lasla.

IMG 1025 Custom e1565521039868

Sve četiri momčadi na turniru nisu nastupile u kompletnim sastavima, što se moralo osjetiti na rezultatima. Treneri su sigurni, da će u kompletnim sastavima, kada počnu prvenstvena natjecanja postići puno bolje rezultate.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”543271″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content