FOTO Marković asistirao – Dežmarić poentirao, Rezovac na Laništu srušio Mikleuš u sudačkoj nadoknadi

U otvorenoj igri, u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike, Rezovac je na svom Laništu pobijedio Mikleuš 1:0 zgoditkom u sudačkoj nadoknadi.

Domaći trener Stipe Rebić prvi puta imao je “punu” klupu. Kroz pripremno razdoblje momčad Rezovca se teško okupljala te je trener često puta imao samo jedanaest igrača. Utakmica se igrala otvoreno od prve do posljednje minute. Prilike su se nizale na obje strane, s tim da je domaća momčad imala više od igre.

Kada su već svi vjerovali da će susret završiti bez pogodaka, u 93. minuti iskusni domaći napadač Vanja Dežmarić doslovce je ugurao loptu u mrežu i donio svojoj momčadi vrijedna tri boda.

IMG 2752 Custom

U domaćim redovima najveći posao napravio je Ivan Marković, koji je uspješno razbijao gostujuće napade na sredini terena i asistirao za vrijednu pobjedu.

– U otvorenoj i čvrstoj utakmici došli smo do pobjede u posljednjim trenucima. Igralo se obostrano angažirano. Rezultat je bio otvoren do samog kraja. Slično očekujem i u idućem kolu, kada gostujemo u Čađavici – zadovoljan je bio trener Rezovca Stipe Rebić.

Rezovac – Mikleuš 1:0
Igrač utakmice: Ivan Marković

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”547141″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content