FOTO Na Školskom vrtu odigrana pripremna nogometna utakmica, Slatina pobijedila Bratstvo 3:1

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju pripremnu utakmicu odigrali su domaći županijski prvoligaš Bratstvo i četvrtoligaš Slatina.

Obje momčadi u idućoj sezoni imaju visoke ambicije. Slatina, koja je prijelazni rok iskoristila pojačavši se s desetak iskusnih igrača pobijedila je rezultatom 3:1. Pogotke za Slatinu postigli su Renato Pecolaj, Mihael Grljak i Domagoj Jendrašić, dok je strijelac za domaću momčad bio Marijan Holec. Oba trenera bila su zadovoljna postignutim na terenu.

– Igrači su na terenu napravili ono što sam od njih očekivao. Nismo kompletni, pa sam posljednjih dvadesetak minuta u igru uveo juniore, to je iskoristila domaća momčad i preuzela inicijativu. U nedjelju, 4. kolovoza na našem stadionu, povodom stogodišnjice kluba, igramo utakmicu sa hrvatskom reprezentacijom U-17. Očekujem atraktivnu utakmicu i puno gledalište – rekao je trener Slatine Damir Pemper.

IMG 9429 Custom

Trener Bratstva Elvis Vinak zadovoljan je utakmicom, ali žali zbog primljenih pogodaka.

-Pružili smo jak otpor renomiranom suparniku. Nažalost, golove smo primili pomalo naivno. Ovaj vikend igramo s Bilogorom 1947. iz Špišić Bukovice te nastupamo na dva turnira u Turanovcu i Gorenjem Bazju. Ja naglasak stavljam na utakmice – rekao je Vinak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”541795″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content