FOTO No Limit bez primljenog pogotka pomeo konkurenciju na međužupanijskom kupu u Brezovcu

Proteklog vikenda, polaznici Nogometne akademije No Limit su s dvije kategorije sudjelovali na 1. međužupanijskom kupu u Brezovcu kraj Bjelovara u organizaciji BŠK Brezovac.

BŠK Brezovac se potrudio biti dobar domaćin i dobio pohvale svih sudionika za organizaciju turnira, a Nogometna akademija No Limit je osim lijepih dojmova kući ponijela i pregršt nagrada.

Kategorija 2008. i mlađih je u konkurenciji osam ekipa nakon tri sigurne pobjede u grupi u polufinalu svladala domaćina BŠK Brezovac 4:0, a u finalu Mladost iz Ždralova 2:0 te uz sve pobjede ostvarila gol razliku 22:0. Najbolji strijelac u uzrastu 2008. godište i mlađe bio je Luka Knežević koji je postigao osam pogodaka, a najbolji vratar Roko Gojmerac. Uz to Luka Knežević je odnio nagradu u tehniciranju koju je organizator održao prije polufinalnih utakmica.

viber image 2019 08 24 22 02 19 Custom
foto: Nogometna akademija No Limit

No Limit (2008. god. i mlađi): Roko Gojmerac, Tasha Filipović, Petar Ključec, Karlo Klement, Roko Santro, Mario Jug, Josip Đurđević, Karlo Keresteš, Leona Radi, Luka Knežević i Ivan Moslavac. Trener: Damir Filipović.

Jednako uspješna bila je i kategorija 2011. i mlađih. U konkurenciji osam ekipa “Akademci” su suvereno osvojili turnir. Nakon tri pobjede u skupini, u polufinalu su pobijedili Naftaš iz Ivanića 1:0, a u finalu Slogu iz Bjelovara 3:0 te okončali turnir s ukupnom gol razlikom 20:0. I u ovoj kategoriji se No limit okitio s pojedinačnim nagradama. Filip Blažević je s 12 pogodaka bio prvi strijelac turnira, a najbolji igrač turnira je Josip Tonković. Filip Blažević je poput klupskog suigrača iz starije kategorije odnio i nagradu u tehniciranju.

No Limit (2011. god. i mlađi): Sven Udovičić, Josip Tonković, Luka Katalinić, Filip Blažević, Jakov Jurlina, Toni Čordašev, Borna Klement, Vito Radelić, Filip Baivić, Ivano Hajmaši i Lovro Santro. Trener: Bojan Brozović.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”547163″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content