FOTO Odličan pogodak Kovačevića iz slobodnjaka, Papuk na rezovačkom Laništu pobijedio 5:2

U Rezovcu su pripremnu utakmicu odigrali domaći županijski prvoligaš i orahovački Papuk, novi član 3. HNL Sjever.

Gosti iz Orahovice dan prije su poraženi na svom terenu od Virovitice 2:5, što im je bio prvi poraz u pripremnom razdoblju. Trener Papuka Darko Krsnik u Rezovcu je koristio igrače koje je manje opteretio u utakmici s Virovitičanima.

IMG 1208 Custom e1565594416955

Papuk je poveo iz kaznenog udarca, kojeg je realizirao vratar Eljfat Mehmedi. Osim njega, pogotke za Orahovčane su postigli Josip Vidaković, Danijel Zebec, Florijan Rupčić i Domagoj Ninčević.

Domaća momčad pružila je solidan otpor renomiranom protivniku. Uz dva zgoditka stvorili su još nekoliko izvrsnih prigoda. Prvi pogodak je remek djelo Darija Kovačevića iz slobodnog udarca. Kod drugog zgoditka Mario Nreca se odlično oslobodio gostujuće obrane i u stilu pravog centarfora pogodio mrežu. Na kraju je završilo rezultatom 5:2 za goste iz Orahovice.

-Iskoristio sam priliku i u igru uveo dio igrača, koji je manje igrao u subotu, kako bi i oni mogli pokazati svoje mogućnosti – rekao je trener Papuka Darko Krsnik.

IMG 1222 Custom

Domaći strateg Stipe Rebić bio je zadovoljan viđenim.

-Zadovoljan sam prikazanom igrom. Pred nama su još dva tjedna do početka natjecanja. Dovoljno vremena za finalno uigravanje – izjavio je Rebić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”543504″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content