FOTO Podravac iz Sopja pobjednik 15. Memorijalnog nogometnog turnira “Zlatko Karafa”

Jučer (nedjelja) je u Novoj Šarovki, u organizaciji Općine Sopje i Nogometnog kluba Standard Nova Šarovka, održan 15. Memorijalni nogometni turnir “Zlatko Karafa”.

Prije početka turnira članovi Organizacijskog odbora Memorijala, uz načelnika općine Sopje Berislava Androša i njegovog zamjenika Željka Janečića te rodbinu poginulog, položili su vijence i upaljene lampione na posljednjem počivalištu poginulog hrvatskog branitelja Zlatka Karafe na sopjanskom Mjesnom groblju, kao i ispred spomen-ploče kod “Zdenaca života” u središtu Sopja, u čast svim poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu te povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Nakon odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima, služena je sveta misa za domovinu u crkvi sv. Marije Magdalene u Sopju.

67589632 401547053878059 8837511208614494208 n Custom

Memorijal je na nogometnom igralištu Standarda iz Nove Šarovke otvorio brat poginulog Zlatka, Ivan Karafa, a sportsku i fer igru s porukom “neka bolji pobjedi” poželio je igračima načelnik općine Sopje Berislav Androš.

Na turniru u velikom nogometu snage su odmjerili veterani i seniori Standarda Nova Šarovka, seniori Grabića i seniori Podravca iz Sopja.

Rezultati:

Podravac Sopje – Standard Nova Šarovka (seniori) 1:0
Standard Nova Šarovka (veterani) – Grabić 1:1 (na penale pobjeda Grabić)

Za treće mjesto:

Standard Nova Šarovka (veterani) – Standard Nova Šarovka (seniori) 1:2

Finale:

Grabić – Podravac Sopje 0:1

Pobjednici turnira bili su igrači Podravca, drugi je bio Grabić, treći seniori Standarda i četvrti veterani Standarda. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Antonio Kušen (Podravac), najbolji golman je bio Anđelko Kožić (Grabić), a najbolji strijelac Mario Matić (Podravac).

m IMG 0326 Custom

Medalje i pehare ekipama i pojedincima te zahvalnice svima koji su potpomogli održavanje Memorijala, uručili su načelnik općine Sopje Berislav Androš te u ime domaćina predsjednik Standarda Željko Janečić i trener Tomislav Tušek. Posebna zahvala, u obliku nogometnog dresa Standarda s imenom i prezimenom, dodijeljena je dosadašnjem sopjanskom župniku Augustinu Tašiću, koji je izrekao riječi molitve prije blagovanja.

Medalje, kao zahvalu za suđenje, dobili su i suci Loparac, Srednoselac, Sertić i Pastuović.

(www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”542347″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content