FOTO Pogledajte kako teku radovi na izgradnji dječjeg vrtića u Čađavici

Svečanim polaganjem temeljnog kamena, 6. svibnja ove godine, započeli su radovi na dječjem vrtiću u Čađavici. Uz načelnika Mirka Rončevića, koji je položio temeljni kamen, radove su simbolično otvorili i polaznici programa predškolskog odgoja obrazovanja pri OŠ Davorin Trstenjak Čađavica, koji su sa svojom učiteljicom Martinom Radočaj izvježbali su i prisutnima izveli pjesmu ”Djeca mogu sve” i tako ukazali na važnost postojanja vrtića u svim ruralnim područjima.

Vrijednost projekta iznosi 6,9 milijuna kuna, a radove će izvoditi tvrtka Cestogradnja d.o.o. Slatina, dok će radove nadzirati Standing d.o.o. Virovitica. Projekt izgradnje dječjeg vrtića izradila je Razvojna agencija VIDRA, a cjelokupna financijska sredstva za izgradnju povučena su iz sredstava Europske unije, odnosno Ministarstva poljoprivrede kroz mjeru ruralnog razvoja.

Kako teku radovi, tri mjeseca nakon svečanog otvaranja i polaganja temeljnog kamena, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”542108″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content