FOTO Pogledajte kako teku radovi na izgradnji dječjeg vrtića u Čađavici

Svečanim polaganjem temeljnog kamena, 6. svibnja ove godine, započeli su radovi na dječjem vrtiću u Čađavici. Uz načelnika Mirka Rončevića, koji je položio temeljni kamen, radove su simbolično otvorili i polaznici programa predškolskog odgoja obrazovanja pri OŠ Davorin Trstenjak Čađavica, koji su sa svojom učiteljicom Martinom Radočaj izvježbali su i prisutnima izveli pjesmu ”Djeca mogu sve” i tako ukazali na važnost postojanja vrtića u svim ruralnim područjima.

Vrijednost projekta iznosi 6,9 milijuna kuna, a radove će izvoditi tvrtka Cestogradnja d.o.o. Slatina, dok će radove nadzirati Standing d.o.o. Virovitica. Projekt izgradnje dječjeg vrtića izradila je Razvojna agencija VIDRA, a cjelokupna financijska sredstva za izgradnju povučena su iz sredstava Europske unije, odnosno Ministarstva poljoprivrede kroz mjeru ruralnog razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Kako teku radovi, tri mjeseca nakon svečanog otvaranja i polaganja temeljnog kamena, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”542108″]