FOTO Revija promašaja na Školskom vrtu, Bratstvo preko Mrazovića i Palčića do tri boda

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, utakmicu prvog kola 1. ŽNL odigrali su domaće Bratstvo i Slavonija iz Sladojevaca.

Utakmice ova dva suparnika oduvijek su bile napete i uzbudljive. I ovog puta tradicija nije iznevjerena. Domaća momčad je povela u 17. minuti zgoditkom Kristijana Mrazovića. U 39. minuti rezultat je poravnao iskusni Igor Dunković iz kaznenog udarca. Neposredno prije odlaska na odmor Gabrijel Palčić ponovno dovodi Bratstvo u prednost.

U drugom dijelu domaća momčad je dominirala. Ante Mikulić je svojim suigračima stvorio niz prilika, a oni kao da su se natjecali tko će bolje promašiti. Tako je rezultat do posljednjeg sučevog zvižduka bio neizvjestan, ali na kraju sva tri boda ostaju u Gornjem Bazju.

IMG 2808 Custom

-Uz dosta muke došli smo do tri boda. Stvorili smo nekoliko izglednih prilika, koje nismo realizirali. Vjerujem da će nam se u idućim utakmicama poboljšati efikasnost. U idućem kolu u Miljevcima idemo pokušati osvojiti tri boda – zadovoljan pobjedom bio je trener Bratstva Elvis Vinak.

Bratstvo Gornje Bazje – Slavonija Sladojevci 2:1
Igrač utakmice: Ante Mikulić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”547112″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content