FOTO Rukometaši Viro Virovitice počeli s pripremama: U pomlađenom sastavu ostati u vrhu lige

Prvog utorka u kolovozu s pripremama su počeli rukometni prvoligaši, igrači Viro Virovitice.

Treneru Damiru Vašareviću na prvo okupljanje odazvalo se dvadesetak igrača. Za razliku od prošle sezone u momčadi nema Luke Moslavca, koji će preći u premijerligaš Poreč i Ivana Vulića, koji je otišao u našički NEXE. Svi ostali igrači zasad su treneru Vašareviću na raspolaganju.

Igrači su se okupili na TVIN-ovom rukometnom igralištu. Nakon pozdrava i dogovora krenulo se s “upoznavanjem prirodnih ljepota virovitičke okolice”. Trener Vašarević igračima je za prvi dan složio dugu i napornu trkačku stazu. Krenuli su put Milanovca, gdje su se popeli do kapele presvetog Trojstva. Iduća kota bilo je repetitor na kaži, a zatim povratak na TVIN-ov stadion. Uz usputne odmore, trening je trajao preko dva sata. Idućih dana igrače čekaju slične “turističke ture”.

IMG 0400 Custom

Nekoliko dana prije turnira, koji se povodom Rokova igra 16. kolovoza, igrači će ući u dvoranu.

Na spomenutom turniru uz domaću momčad nastupit će premijerligaši Spačva iz Vinkovaca i Bjelovar. Osim tog turnira u planu je nastup na turnirima u Bjelovaru 24. kolovoza (Bjelovar i Gorica), još jednom turniru u Virovitici 31. kolovoza (Vidovec i KTC) i turniru u Petrinji 7. rujna te pripremne utakmice s KTC-om u Križevcima 21. kolovoza i u Ivanić Gradu 28. kolovoza s domaćim prvoligašem. Dvije posljednje utakmice igraju se s dva drugoligaša 4. rujna u Đakovu i 11. rujna u Slatini.

U novoj sezoni za Klub će veliki problem predstavljati dvorana. Sportska dvorana Tehničke škole u Virovitici ide u energetsku obnovu. Radovi još nisu počeli, a ne zna se kada kreću. Dio radova utjecat će na treninge i odigravanje utakmica, zato će biti potrebno pronaći alternativno rješenje.

IMG 0410 Custom

U pripreme za treću prvoligašku sezonu momčad kreće u pomlađenom sastavu s ciljem da se održi u vrhu lige, koja će biti jača nego proteklih godina.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”542809″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content