FOTO Stipo Djak ponovno radio dar-mar, Gradina tijesno pobijedila Bilogoru 1947. nakon 0:5

Uzvratnu utakmicu u Špišić Bukovici u sklopu priprema za novu sezonu odigrali su županijski drugoligaši Bilogora 1947. i Gradina.

Prije dva tjedna ove dvije momčadi odigrale su “ludu” utakmicu u Gradini gdje smo vidjeli čak 11 pogodaka, a tad je Bilogora bila uspješnija i pobijedila 7:4. Ovog puta pobjedu je na gostovanju odnijela Gradina rezultatom 5:4, a obje momčadi potvrdile su da se očito lakše snalaze na gostujućem nego na domaćem terenu.

IMG 0050 Custom

Jučer (nedjelja) je momčad Gradine, koju vodi trener Marijan Puškarić dominirala gotovo 70 minuta, a početkom drugog dijela imala je nevjerojatnu prednost od 0:5. U posljednjih dvadesetak minuta “probudila” se i domaća momčad, a ponovno je dar-mar u gostujućoj obrani radio jedan od ponajboljih domaćih igrača Stipo Djak. Zatresao je gostujuću mrežu četiri puta, a malo je falilo da na samom kraju utakmice poravna rezultat.

Svakako treba spomenuti i brojne prilike gostujuće momčadi te još nekoliko neiskorištenih zicera u drugom dijelu s kojima su mogli stići i do veće prednosti. Zanimljiv je podatak da je Djaku ovo bio deseti pogodak protiv Gradine u dvije odigrane utakmice.

IMG 0028 Custom

Za momčad trenera Marijana Puškarića dva pogotka postigao je Mario Jozić, a po jednom su poentirali Zvonimir Juhas, Dino Milinović i Antonio Jugović.

-Nedostajalo nam je nekoliko stožernih igrača, zbog godišnjih odmora i poslovnih obaveza i to se odmah odrazilo na igri. Do početka prvenstva ostalo je tri tjedna, imamo još vremena za uigravanje momčadi, a kada budemo kompletni bit će to sasvim druga priča, što smo već i dokazali u prvoj utakmici – rekao je domaći strateg Miroslav Ćorić.

Odličan posao odradio je djelitelj pravde na ovoj utakmici Jasmin Božić.

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”543720″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content