FOTO U Novoj Bukovici održane sportske igre hrvatskih branitelja

U organizaciji Kluba hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica danas (subota) su u Novoj Bukovici održane igre hrvatskih branitelja.

Nakon okupljanja sudionika i gostiju ispred novobukovačkog Mjesnog doma, polaganjem vijenca i upaljenih lampiona odana je počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima, kao i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu kod spomenika u središtu mjesta. Počast su odali predsjednik Općinskog vijeća Općine Nova Bukovica Franjo Kraljik, zamjenik načelnika Općine Nova Bukovica Tomislav Dereš, predstavnici domaćina KHBL PTSP Nova Bukovica, te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Molitvu je predvodio novobukovački župnik vlč. Marijo Matijević.

m IMG 1787

Nakon polaganja vijenca i upaljenih lampiona sve sudionike, poslije intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima minutom tišine, u Mjesnom domu je pozdravio domaćin, predsjednik KHBL PTSP Nova Bukovica Darko Meter poželjevši im sreću u natjecanju.

Hrvatski su se branitelji natjecali u visećoj kuglani, elektronskom pikadu i streljaštvu zračnom puškom.

REZULTATI

Viseća kuglana pojedinačno:
1. Franjo Sterle
2. Mario Cigrovski
3. Ivan Medved Đoni

Viseća kuglana ekipno:
1. Udruga HVIDR-a Slatina
2. ZUiČ HVIDR-a VPŽ
3. KHBL PTSP Nova Bukovica

Elektronski pikado pojedinačno:
1. Mato Bubaš
2. Damir Bogati
3. Stjepan Trevizan

Elektronski pikado ekipno:
1. ZUiČ HVIDR-a VPŽ
2. UDVDR Ogranak Slatina
3. Udruga HVIDR-a Slatina

Streljaštvo zračnom puškom pojedinačno:
1. Robert Kuzmić
2. Viktor Bulava
3.  Ilija Nikolić

Streljaštvo zračnom puškom ekipno:
1. KHBL PTSP Nova Bukovica
2. UHBL PTSP VPŽ Orahovica
3. UDVDR Ogranak Slatina

Igre su održane u prostorima koje koristi Klub hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica, a proglašenje pobjednika i uručenje odličja, kao i ručak za sudionike i goste bio je u Mjesnom domu. Odličja najuspješnijim pojedincima i ekipama, te zahvalnice na sudjelovanju i organizaciji ovog događaja, uručio je predsjednik KHBL PTSP Nova Bukovica Darko Meter. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”546439″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content