FOTO Virovitica tijesno poražena na Vegeški, za Spudićevu momčad poentirali Jularić i Suvajac

Nogometnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu jučer (srijeda) su na Sportsko rekreacijskom centru Vegeška odigrala dva trećeligaša, domaća Virovitica i gosti iz Dugog Sela.

Domaći strateg Samuel Spudić doživio je tijesan poraz, ali s obzirom na prikazanu igru svojih pulena može biti itekako zadovoljan. Treba svakako naglasiti i naporan protekli tjedan za virovitičku momčad, koja je nakon dvije teške pripremne utakmice (Ferdinandovac i Pakrac) igrala i na Memorijalnom nogometnom turniru  “Bukvić-Kučan” u Gornjem Bazju i redovito trenirala s jako malo “slobodnih” dana. Nedostajalo je jučer i nekoliko stožernih igrača.

IMG 9791 Custom

Prvo poluvrijeme svakako je pripalo gostujućoj momčadi, dok smo u drugom dijelu vidjeli pregršt prilika Virovitice i puno bolju igru. Gosti su imali prednost 0:3 do zadnjih 15-ak minuta utakmice, a onda se probudila i domaća momčad te s dva brza pogotka vratila vjeru u pozitivan konačni ishod, koji se ipak nije dogodio. Na kraju konačan rezultat 2:3. Zgoditke za Viroviticu postigli su povratnik Renato Jularić, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Marka Puškarića i Nikola Suvajac.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”542972″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content