FOTO Virovitičke Lavice odradile prvi trening i počele s pripremama za novu prvoligašku sezonu

Na atletskim terenima nekadašnje virovitičke vojarne okupile su se nove prvoligašice, rukometašice 1234 Virovitice.

Predsjednik Kluba Ivan Hajmaši igračicama je predstavio trenera Vladimira Gašparca, koji će voditi seniorsku ekipu. Gašparac je vodio niz klubova u prvoligaškoj i drugoligaškoj konkurenciji, a posljednji angažman mu je bio za kadetsku selekciju Kine, koja je, shodno međudržavnom sporazumu, van konkurencije igrala u hrvatskoj kadetskoj ligi.

IMG 9488 Custom

Ekipi su se zasad priključile tri nove igračice. Tena Mioč, koja dolazi iz Bjelovara, u svojoj bogatoj igračkoj karijeri većim dijelom je igrala za matičnu Pitomaču. Odigrala je i tri prvoligaške sezone, po jednu u Đurđevcu, Pitomači i Bjelovaru.

Ivana Kirin, također Pitomačanka, osim jedne polusezone kada je igrala za mlađe kadetkinje virovitičkog kluba, ostatak karijere provela je u Pitomači.

Martina Majkovčan cijelu vratarsku karijeru provela je u Virovitici. S klubom je osvojila naslov kadetskih prvakinja Hrvatske, a ima i jednogodišnje prvoligaško iskustvo. Zbog školovanja je prekinula igračku karijeru. Sada se vraća aktivnom igranju rukometa.

IMG 9517 Custom

Igračice je pozdravio i dojučerašnji predsjednik Branko Krušelj, zaželjevši im puno uspjeha u novoj sezoni. Trener je iznio plan rada. Nakon početnog akumuliranja snage, predviđeno je do početka ligaškog natjecanja (14. rujna) odigravanje nekoliko turnira i pripremnih utakmica s jakim suparnicama.

Prvi turni treba se odigrati povodom Dana grada Virovitice 14. kolovoza.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”541900″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content