Hoće li Sveti Đurađ s Marinom Grizeljom i Zvonimirom Juhasom u borbu za naslov prvaka?

Proteklog vikenda županijski nogometni drugoligaš Sveti Đurađ igrao je na dva turnira.

U subotu u Milanovcu na turniru virovitičkih nogometnih klubova podbilogorskog kraja osvojio je treće mjesto pobijedivši županijskog prvoligaša Rezovac.

U nedjelju na Memorijalnom turniru “Bukvić- Kučan” u Gornjem Bazju nogometaši Svetog Đurđa osvojili su prvo mjesto. Ovog puta su uz županijskog drugoligaša Lukač 05, pobijedili županijski prvoligaš Bratstvo iz Gornjeg Bazja i trećeligaša Viroviticu.

Na oba turnira za Sveti Đurađ nastupili su Marino Grizelj, koji je prošle sezone igrao za Suhopolje i Lukač 05 te Zvonimir Juhas koji je prošle godine igrao za Bratstvo iz Gornjeg Bazja i orahovački Papuk.

Na turniru u Gorenjem Bazju njih dvojica su bili ključni igrači. U utakmici s Bratstvom Juhas je postigao jedini zgoditak, a u finalu s Viroviticom oba pogotka su djelo Grizelja. Osim zgoditaka odlično su odigrali i ostatak turnira, pa je Grizelj bio najbolji igrač i strijelac turnira.

Obojica su proteklih sezona poznati, kao ptice selice, promijenivši nekoliko klubova. Ljetos se Juhas vratio u Gradinu, ali očito time nije rekao posljednju riječ u prijelaznom roku, dok Grizelj još nije pronašao novi klub.

-Što se tiče Marina Grizelja, koji je bio kod nas i ranije, nadam se da će u idućoj sezoni biti jedan od naših stožernih igrača, a Zvonimir Juhas naš je veliki prijatelj, surađujemo s njim već neko vrijeme i zaista bi ga volio vidjeti u našim redovima već početkom nove sezone, a učinit ćemo sve što možemo da to tako i bude – rekao je strateg Đurađa Nikola Mesić.

Nastup obojice može biti prvi korak u njihovom dolasku u Sveti Đurađ, čime bi se samo potvrdile najave trenera Nikole Mesića o borbi za naslov prvaka, što posljednji rezultati potvrđuju.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content