Odigran niz pripremnih nogometnih utakmica: Gradina remizirala u Bušetini, Rezovac izgubio u Špišić Bukovici

Proteklog vikenda većina nogometnih klubova odigrala je posljednje pripremne utakmice pred početak prvenstvenog ili kup natjecanja. U Bušetini, pred tristotinjak gledatelja, domaća Graničar Bušetina ugostila je Gradinu. Domaći nogometaši su poveli 2:0 zgodicima Ivana Topića i Kristijana Vega. To kao da je bio trenutak za buđenje nogometaša Gradine. Rezultat je s dva zgoditka poravnao Zvonimir Juhas. Gosti su propustili još nekoliko prilika, tako da je utakmica završila remijem 2:2.

Drugi županijski prvoligaš Rezovac sa samo jedanaest igrača gostovao je u Špišić Bukovici kod Bilogore 1947. domaća momčad je pobijedila rezultatom 4:1. Po dva zgoditka za domaću momčad postigli su Stipo Djak i Siniša Vlaisavljević, dok je jedini pogodak za Rezovac postigao Mario Nreca. Sudac je pod tuševe prije kraja poslao Silvija Buzuka i Sinišu Vlaisavljevića zbog međusobnog nesportskog ponašanja.

Omladinac je na svom terenu u Koriji s visokih 7:0 pobijedio Napredak iz Rušana. Po dva pogotka za Omladinac su postigli Zdravko Varga i Valentino Pintarić, a po jednom su strijelci bili Ivan Bistrović i Filip Jeličić, dok su gosti sami sebi jednom ubacili loptu u mrežu.

U susretu dva županijska prvoligaša Dinamo iz Četekovca je protutnjao kroz Čačince pobijedivši domaću Mladost 5:2. Pogotke za Dinamo su postigli Matej Dorinka i Marinko Jaklić po dva te Antonio Lozer jednog, dok su zgoditke za domaću momčad dali Ivan Mužar i Ivan Buneta.

Novi županijski prvoligaš Borova pobijedila je na gostovanju u Turnašici domaćeg županijskog drugoligaša 3:0. pogotke su postigli Dalibor Ivanović, Vinko Bradarić i Darko Obžetić. Županijski drugoligaš Turanovac gostovao je u Kalinovcu, kod županijskog prvoligaša iz Koprivničko križevačke županije i pobijedio 2:0 zgodicima Marija Bedekovića i Stjepana Jovanovića. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content