Podignuta kaznena prijava protiv muškarca (52) koji je prijetio liječnici, sada njemu prijete 3 godine zatvora

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, Policijske postaje Orahovica dovršili su danas (utorak) kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku na štetu 51-godišnje liječnice iz Orahovice, izvijestila je policija.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 52–godišnji hrvatski državljanin u petak, 16. kolovoza u 10 sati u Domu zdravlja Orahovica, neizravno putem treće osobe, te u ponedjeljak, 19. kolovoza u 6.50 sati, izravno u telefonskom kontaktu s oštećenom liječnicom, počinio prisilu prema zdravstvenom radniku tako što joj je zbog obavljanja njezine zdravstvene djelatnosti izrekao prijetnju – stoji u policijskom priopćenju.

Uhićen muškarac (52) koji je prijetio liječnici: Progovorili o manjkavostima spornog Zakona

Kako smo već pisali, liječnica je policiju jučer obavijestila o događaju nakon čega je započeto kriminalističko istraživanje te je osumnjičeni uhićen, a obavljana je i pretraga njegovog doma.

Danas, u poslijepodnevnim satima, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, predan pritvorskom nadzorniku. Ovo kazneno djelo kažnjava se zatvorom do tri godine. (www.icv.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content