PRIPREMNE UTAKMICE Virovitica protutnjala kroz Orahovicu, Graničar Bušetina remizirao u Daruvaru

U subotu, 10. kolovoza odigrano je nekoliko pripremnih utakmica.

U Orahovici su snage odmjerila dva naša predstavnika u 3. HNL Sjever, domaći Papuk i Virovitica. Gosti iz Virovitice su dominirali susretom i pobijedili s 5:2. Zgoditke za narančaste su postigli Krešimir Pipić, Krešimir Crvenka, Denis Kovač, Rok Horaček i Angelo Bernardo Radović. U Papukovu listu strijelaca upisali su se Marin Čavić i Marin Vukomanović.

Novi četvrtoligaš Suhopolje je gostovao u Čačincima kod županijskog prvoligaša Mladosti i pobijedio 4:2. Zgoditke za Suhopolje postigli su Toni Hudoletnjak dva te Marko Sertić i Dominik Šantavec po jednog. To je Suhopoljčanima bila posljednja provjera uoči utakmice pretkola završnice Kupa Hrvatske s Oriolikom iz Oriovca, koja se igra na stadionu Park u Suhopolju u srijedu, 14. kolovoza u 16,30 sati.

Nogometaši Pitomače su gostovali kod povratnika u četvrtoligaško društvo, Zdenke u Velikim Zdencima. Pitomačani su došli do minimalne pobjede 1:0 pogotkom Ivana Begovića iz kaznenog udarca u 87. minuti.

IMG 0ccd9d55a63dbec233ce560269540ce3 V Custom e1565538434539

Županijski prvoligaš Graničar Bušetina gostovao je u Daruvaru i remizirao s istoimenim domaćim četvrtoligašem 1:1. Zgoditak za goste postigao je Karlo Petrinić na asistenciju Janka Brlasa. Za Daruvarčane su nastupila tri internacionalca, koji su došli na posudbu iz zagrebačke Lokomotive. Graničar Bušetina je ovim rezultatom pokazao da će imati jaku momčad u novoj sezoni.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content