PROIZVODI HRVATSKOG SELJAKA Certifikat i OPG-u Lukačić: Ovo je dokaz da moj proizvod dolazi s moje plantaže

Jedan od OPG-ova kojima je jučer (četvrtak) na Gradskoj tržnici Virovitica uručen certifikat „Proizvodi hrvatskog seljaka“ je i OPG Lukačić Josip iz Pitomače koji se bavi proizvodnjom kupine i njenih proizvoda. Ovim certifikatom, koji dodjeljuje Udruga hrvatskih tržnica, lokalni proizvođači su dobili oznaku koja garantira da na tržnici prodaju svoje proizvode. Da njegovi kupci uopće ne sumnjaju u porijeklo i kvalitetu njegovih proizvoda, siguran je Josip Lukačić.

– Moji redovni kupci znaju da je sve domaće i kod mene dolaze po vino jer znaju da je dobro i kvalitetno – kaže J. Lukačić koji osim vina u ponudi ima i pekmez od kupina te svježe kupine.

Posljednjih osam godina ima štand na virovitičkoj tržnici na kojemu nudi svoje proizvode koji su sada certificirano domaći.

– Za mene je ovaj certifikat dokaz da je ovo moja roba, da su stručni ljudi vidjeli da moj proizvod dolazi sa moje plantaže i da tu nema nikakvog muljanja – objašnjava Josip Lukačić koji ponosno stoji iza svojeg proizvoda. (www.icv.hr, ea)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content