ROKOVO 2019. Dva dana fantastičnog tenisa na Tvinu: Hummel osvojio zlato u pojedinačnoj te zlato u konkurenciji parova sa Šrajerom

Na terenima Teniskog kluba Tvin Virovitica proteklog je vikenda odigrano Otvoreno županijsko tenisko prvenstvo “Tvin 1234 – Žuja kup”.

Gledatelji su tako u dva dana odigravanja turnira imali prilike vidjeti pregršt lijepih poteza i odličnih nastupa tenisača iz cijele županije, ali i šire.

Subota, 10. kolovoza bila je rezervirana za mečeve u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji parova sve do polufinalnih ogleda, koji su na rasporedu bili u nedjelju, 11. kolovoza.

IMG 9918 Custom

U konkurenciji parova, u prvom polufinalnom susretu snage su odmjerili Vatroslav Šrajer i Goran Hummel protiv Alena Kluna i Denisa Vurdelje. Taj susret otišao je na stranu Šrajera i Humella rezultatom 6:4, 6:2. Drugi polufinalni okršaj pripao je kombinaciji Saša Felendeš/Jure Duvnjak protiv Krunoslava Silnera i Bojana Mihića također s 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

Nakon toga, odigrana je završnica u pojedinačnoj konkurenciji. U prvom polufinalu Goran Hummel svladao je Juru Duvnjaka u izuetno napetom i neizvjesnom meču rezultatom 3:6, 6:4 i 11:9. U drugom polufinalu Alen Klun je bio bolji od Marijana Tržića 6:3, 7:5. Veliko finale na kraju je pripalo Hummelu, koji je od Kluna bio bolji rezultatom 6:3, 7:5.

IMG 9925 Custom 2

Ljepotica dana u konkurenciji parova odigrana je pod svjetlima reflektora, a vrlo zanimljiv finalni meč, koji je trajao nešto više od dva sata pripao je na kraju kombinaciji Šrajer/Hummel. Bolji od Felendeša i Duvnjaka bili su rezultatom 7:6, 6:3.

Na turniru je ukupno nastupilo 29 igrača u pojedinačnoj konkurenciji te 13 parova. Nakon turnira, nagrade najuspješnijim pojedincima i parovima podijelili su predsjednik Teniskog saveza VPŽ i trener Teniskog kluba Tvin Virovitica Saša Felendeš, član TK Tvin Vlado Bijuk i Ivan Kocijan, kao predstavnik Zagrebačke pivovare, inače glavnog sponzora turnira. Finalni susret parova gledao je i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

8113699 Custom e1565620843231

-Bila su ovo dva dana zaista odličnog tenisa, a ovaj turnir motiv nam je da i dalje organiziramo ovakve događaje u nadolazećem periodu. Vrlo sam zadovoljan i ovim putem želim zahvaliti svim sudionicima turnira, navijačima i članovima Kluba koji su sudjelovali u samoj organizaciji, a posebno Gradu Virovitici i Zagrebačkoj pivovari, kao glavnim pokroviteljima turnira. Čestitam pobjednicima na sjajnoj igri i vidimo se ponovno na sljedećem izdanju Tvinovog 1234 Žuja kupa iduće godine – izjavio je Felendeš.

8113715 Custom

Teniski klub Tvin ove godine slavi jubilarnu 30. obljetnicu postojanja i rada, a ovaj turnir bio je sjajna prilika za proslavu i druženje prigodnim domjenkom i pjesmom do kasnih noćnih sati.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo i N. Gurović)

[g-gallery gid=”543662″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content