ROKOVO 2019. Pridružite se virovitičkim planinarima u šetnji Bilogorom i uživajte u slasnom paprikašu u nedjelju, 11. kolovoza

Članovi HPD-a Papuk u nedjelju, 11. kolovoza, ugostit će sve ljubitelje prirode, šetnje i zdravog načina života na tradicionalnoj manifestaciji „S planinarima na Rokovo“. Svi zainteresirani, neovisno je li riječ o iskusnim planinarima ili obiteljima s djecom koje dan žele provesti u druženju, mogu sudjelovati u organiziranom hodanju planinarskim stazama na obroncima Virovitičke Bilogore i pritom se upoznati s aktivnostima ovog Društva i svim tajnama koje priroda čuva na Bilogori.

– Okupljanje sudionika predviđeno je do 9 sati kod planinarske kućice “Brusovi”. Ovogodišnja ruta hodanja i duljina trajanja biti će prilagođena vremenskim uvjetima. U planu je duža i kraća staza, u trajanju od oko dva i četiri sata, a po povratku, kod planinarske kućice predviđen je ručak. I ove godine svi sudionici moći će uživati u besplatnom paprikašu – ističu aktivni virovitički planinari koji pozivaju sve zainteresirane da nadolazeću nedjelju s njima provedu u druženju u prirodi. (www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content