U Kući Petra Preradovića poslušajte Hollywood film music quartet i uživajte u njihovim verzijama najuspješnijih filmskih klasika

U subotu, 7. rujna s početkom u 19:45 sati u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića održati će se koncert Hollywood film music quartet-a koji će predstaviti svoje verzije poznatih tema iz najuspješnijih filmskih klasika.

Program, u ukupnom trajanju od 60 minuta potpisuje skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser, a donosi glazbene teme iz filmova i serija: The Crown, Game of Thrones, Beauty and the Beast, Gladiator, The Lord of the Rings, Skyfall, Pirates of the Caribbean, A Star is Born i brojnih drugih.

Koncertnom izvedbom u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića Hollywood film music quartet odaje hommage našem poznatom rodoljubnom pjesniku i njegovu rodnom kraju.

Domaća tvrtka DreaMaker Productions d.o.o., specijalizirana za projekte filmske glazbe, začetnik je i koordinator projekta u suradnji s Centrom za kulturu “Drago Britvić”.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kuna, razervirati ih možete na broju 033/8987-117, e-mail adresi [email protected] ili putem društvenih mreža. (pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content