U ponedjeljak, 2. rujna svečano otvorenje Sportsko-rekreacijskog centra Kurija Janković u Kapela Dvoru

foto: K. Toplak

U ponedjeljak, 2. rujna s početkom od 13,00 sati, ministar regionalnog razvoja i europskih fondova Marko Pavić, na prigodnoj će svečanosti otvoriti Sportsko-rekreacijski centar Kurija Janković u Kapela Dvoru.

Nakon, otvorenja, s početkom od 14,00 sati, ministar Pavić će održati sastanak sa županom Igorom Androvićem i njegovim suradnicima te načelnicima i gradonačelnicima s područja Virovitičko-podravske županije. Taj će se sastanak održati u Konferencijskoj dvorani Hotela Kurija Janković u Kapela Dvoru.

U novom Sportsko-rekreacijskom centru Kurija Janković, koji je izgrađen europskim sredstvima, niknuo je vinski bar, sauna, wellness i sportsko-rekreacijski centar jedini takve vrste u ovom dijelu Hrvatske, a sve u sklopu EU projekta EV 13 GAP “Filling the gap – completion of the cross-border section od EuroVelo 13 between Dravatamasi and Virovitica”, vrijednog 1.982.494 eura, koji je nastavak projekta “Drava4Enjoy”, kojim je započeta izgradnja biciklističke infrastrukture u Virovitičko-podravskoj županiji te stvaranje imidža cikloturističke destinacije.

(www.vpz.hr)