1. ŽNL Dvije Mladosti upisale domaće pobjede, čačinačka slomila četekovački Dinamo, a miljevačka Bratstvo iz Gornjeg Bazja

Na terenima županijskih prvoligaša proteklog je vikenda odigrano drugo kolo.

Prije dvadesetak dana u pripremnoj utakmici, Dinamo iz Četekovca pobijedio je čačinačku Mladost na gostovanju 5:2. Domaća momčad uzvratila je za taj poraz u prvenstvenoj utakmici drugog kola 1. županijske nogometne lige rezultatom 4:0. Pogotke za čačinačku Mladost postigli su Toni Ramić, Ivan Ugarković, Vlado Maršić i Ivan Buneta. Uz to, domaća momčad nije realizirala dva kaznena udaraca. Neefikasni s bijele točke bili su Ivan Buneta i Toni Ramić. Gostujuća momčad bila je oslabljena jer nisu igrali Marijo Košorog i Marinko Jaklić.

Mladost Čačinci – Dinamo Četekovac 4:0
Igrač utakmice: Ivan Buneta

Na svojoj prvoligaškoj premijeri, Mladost iz Miljevaca došla je do pobjede nad Bratstvom iz Gornjeg Bazja 3:1. Gosti su ušli odlično u utakmicu. Matej Vinak je u drugoj minuti promašio prazan gol. Pogrešku je ispravio u 28. minuti, kada goste dovodi u prednost 1:0. Odličnu priliku u prvom dijelu nije realizirao ni gostujući igrač Gabrijel Palčić. Nakon odmora domaća momčad koristi tri pogreške gostujuće obrane i prvo u 54. minuti Hrvoje Ibričić poravnava rezultat, a u 78. svojim drugim pogotkom dovodi Mladost u prednost. Pobjedu Mladosti je potvrdio svojim zgoditkom Mario Matijević u 82. minuti. Seriju gostujućih promašaja zaključio je Matej Vinak pred sam kraj utakmice pogodivši spoj vratnice i stative.

Mladost Miljevci – Bratstvo Gornje Bazje 3:1
Igrač utakmice: Hrvoje Ibričić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content