1. ŽNL U Čačincima se dvije Mladosti bore za vrh, Graničar Bušetina dočekuje “neugodnu” zdenačku Slogu

U nedjelju, 29. rujna u 16 sati igraju se utakmice šestog kola 1. županijske nogometne lige.

Derbi se igra u Čačnicima između dvije Mladosti. Domaća je drugoplasirana, a gostujuća iz Miljevaca još nije izgubila niti jedan bod. Dovoljno da tribine budu pretijesne za sve navijače.

Mikleuš je napravio seriju od četiri pobjede i na svom terenu je favorit u utakmici sa Slavonijom iz Sladojevaca, koja još nije osvojila ni bod.

Ista situacija je i u Koriji, gdje je Omladinac favorit u susretu s Podravcem iz Sopja, koji je na posljednjem mjestu na tablici.

Rezovac u drugoj uzastopnoj domaćoj utakmici ugošćuje Voćin. Gosti su na korak do zone ispadanja, ali Rezovčani od 2011. ne znaju za pobjedu u susretima s Voćinom. Mogu li domaći srušiti crnu seriju?

Bratstvo će se nakon domaćeg poraza pokušati iskupiti u Čađavici, gdje će domaća Mladost 1930. nastojati novim uspjehom potvrditi pobjedu iz Sopja.

Susjedi na tablici Graničar Bušetina i Sloga iz Zdenaca odmjerit će snage na bušetinskom Bereku. Pobjednik će napraviti iskorak prema vrhu tablice.

Borova će pred svojim navijačima težiti pobjedi nad Dinamom iz Četekovca, koji će igrati bez svog najubojitijeg igrača Darka Kokoške, koji je u prošlom kolu zaradio crveni karton.

Kako natjecanje odmiče utakmice su sve uzbudljivije.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content