4. LIGA BJ-KC-VT Pitomača zgoditkom Matije Miloša donijela vrijedan bod iz Grubišnog Polja

U drugom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače su osvojili bod na gostovanju kod novaka u ligi, Bilogore 91′ u Grubišnom Polju odigravši 1:1.

U domaćoj momčadi igra nekoliko kvalitetnih igrača s drugoligaškom reputacijom. Gosti iz Pitomače nisu se preplašili visoke i jake domaće momčadi, pružili su im dostojan otpor.

Domaći nogometaši su poveli u 38. minuti. Nakon kornera odlično se snašao Ante Pavličević i svladao gostujućeg vratara Hrvoja Zdelara. U drugom dijelu Pitomača je preuzela terensku inicijativu što je rezultiralo izjednačujućim zgoditkom Matije Miloša u 77. mnuti utakmice. Miloš je jednu loptu ubačenu s boka pospremio u malu mrežicu.

Obje momčadi imale su priliku za pobjednički zgoditak, ali su mreže do kraja utakmice mirovale. Najizgledniju priliku za Pitomaču imao je Antonio Babec, pogodivši vratnicu.

-Rezultat je na kraju realan. Uspjeli smo igrom od noge do noge uspješno parirati domaćoj ekipi. Sada se moramo dobro pripremiti za županijski derbi sa Slatinom – rekao je zadovoljni trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Bilogora 91′ – Pitomača 1:1
Najbolji u redovima Pitomače: Matija Miloš

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, fotoBegović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content