BRUTALAN OKRŠAJ U VUKOSAVLJEVICI U masovnoj tučnjavi šake letjele sa svih strana, umiješali se i navijači, sedam igrača suspendirano

foto: ilustracija, ePodravina.hr

Utakmica prvog kola 2. županijske nogometne lige Zapad u Vukosavljevici između domaće Mladosti i Gradine dočekala je svoj kraj, ali prekidom zbog sveopće tučnjave na terenu u 33. minuti.

Domaća momčad je povela zgoditkom Josipa Kovača u drugoj minuti. U 10. minuti je izjednačio iskusni strijelac Zvonimir Juhas, a u 27. goste u prednost dovodi Mario Jozić. U 33. minuti domaći vratar Igor Kovač grubo je startao na gostujućeg igrača Valentina Kaladića, nakon čega je došlo do masovne tučnjave igrača obje momčadi, u što se umiješao i dio gledatelja. Šake su letjele sa svih strana, a sudac Mladen Matić je prekinuo utakmicu. Bit će puno posla za disciplinskog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Za sada su suspendirani: U domaćim redovima Igor Kovač, Marijo Kovač, Dorian Sesvečan i Manuel Šelimber te u gostujućim Matija Peić, Mario Jozić i Dragan Dujmović, a nakon dostavljanja dopunskih izvješća svih službenih osoba biti će izrečene kazne.

(www.icv.hr, mš)